Priser

Valgfrie muligheder - valget er dit…

Leje - inkl. refill

Lej dig ind pr. bøjle pr. uge. Helt op til dig hvor mange bøjler og i hvor mange uger. Du lejer dig ind i butikken, hvad enten du ønsker at sælge tøj, sko og tasker. Ved leje betales 15% i kommission af dit salg.

REFILL - Du kan fylde op løbende, igennem hele lejeperioden.  

Tilkøb af lagerplads - Ved at tilkøbe lagerplads behøver du ikke, at skulle forbi butikken når du har en bøjle ledig. Vi fylder på bøjlen ligeså snart du har solgt en vare.
Pris for tilkøb af lagerplads: pr. del 10,-kr. 5 dele 30,-kr. 10 dele 50,-kr. 20 dele 75,-kr.

Leje eks. 1. Du har lejet 20 bøjler i 4 uger til kr. 698,-. Efter 1 uge har du solgt 3 varer, hvilket betyder, at nu kan du komme ind og aflevere 3 nye - dette kan du gøre i hele lejeperioden når det passer dig. Du kan dermed opnå et større salg til samme pris.
Leje eks. 2. Du har mulighed for at sælge enkelte varer med en attraktiv fortjeneste for dig. Du kan f.eks have en vare til salg for kr. 850,- i 1 uge, til KUN kr. 19,- + 15% kommission. Du går altså hjem med en fortjeneste på hele kr. 703,50,- Fedt, ik!

Populære tilbud...

5 bøjler i 4 uger
kr. 278,-
10 bøjler i 4 uger
kr. 458,-
20 bøjler i 4 uger
kr. 698,-

1 - 5    bøjler :

  kr. 19,- pr. bøjle pr. uge.

6 - 10  bøjler :

  kr. 14,- pr. bøjle pr. uge.

11 - 20 bøjler :

  kr. 11,- pr. bøjle pr. uge.

21+     bøjler :

  kr. 9,- pr. bøjle pr. uge.

KOMMISSION - udgør 15% - beløbet fratrækkes ved udbetaling af dit salg.

Ønsker du at forlænge din lejeperiode - send en mail med info.  

Dit tilgodehavende får du udbetalt direkte til dit kreditkort.

50/50 kommision

Ønsker du kommissionssalg? Kom ned i butikken og få en vurdering. Er varen salgbar, sættes den til salg med kommission 50/50. Gælder kun varer der sættes til salg for minimum 500 kr.

Accessories

Accessories (smykker, ure, solbriller etc.) prissættes og afleveres i butikken uden pladsleje - Er varen salgbar, kommer den til salg i butikken. Vi tager KUN 25% i kommission.

Vi køber dine varer

Ønsker du at sælge din vare direkte til Your 2Hand Closet, er det også en mulighed. Dette vurderes i butikken - Vurderer vi at varen er salgbar tager vi pænt imod den. (vær blot opmærksom på, at der forventes en minimumspris når du sælger din vare til os)

#Kvinder

#Mænd

#Teens